Dah Layak Mengundi

Lama aku xmmbebel kt cni..bersawang dh blog aku ni..bkn ape, ada benda nk borak tp aku xde mood lg nk share ngn korg..ari ni aku btol2 boring..xtau knpe..so aku pun gatal2 la bkn laman web Suruhanjaya Pilihan Raya..bkn ape aku dh daftar utk jd pengundi so sje je nk ngok dh msuk x dlm sistem..dgn muke seposen aku key-in no. ic aku..maka terpampang la status aku sebagai pemilih..yahoo..dh layak rupenye..


okey..skrg aku dh boleh nk pilih..lps ni nk pangkah ape ye..dacing?..bulan?..roket?..tah la..UNDIAN ANDA ADALAH RAHSIA..so suke ati aku la nk pangkah mne pon..korg xleh tau..senang aku pangkah semua..muhahaha..gurau je..

2 comments:

UniMeOw said...

ceh,,ak dh bkurun dh dok ngundi,,elax je...:p

Muhammad Zamri said...

ko jd pengundi hantu kn..hehehe