Ketika Matahari Sedih

Dh lama aku nk ngok sunset kt Kuala Perlis. Akhirnya aku dapat jgk ngok smlm. Berbekalkn camera Nikon D5100 kepunyaan Nadzirah Muhammad Khalid, aku dan rakan2 memulakan langkah menuju ke Kuala Perlis. Aku g ke sana pun sb nk tenangkan fikiran lps abis paper pg td. Minggu ni amat2 menyakitkan jwa sebab aku exm 4 paper berturut-turut selama 4 hari. Mau xmeletup kepala. Nasib baik nk pakai lama lg. Hahahaha.. Gerak dr UUM kul 5.20 dan smpi kt sana kul 7.00. Nasib baik sempat shoot kejap. Walaupun xsmpi 15 minit dpt ngok tp puas la. thanx kpd photographer xbertauliah kami, E-wHarn KanasHiro Hanye Begini kerana sudi meng-shoot pic utk kami.  


       


      


      

      

      


      

      


      

       






      










4 comments:

::cRuelLera La diVa:: said...

mak ai.. siap tagging aku skali. feymes aku sekejap..muahhaha~weyh tuan punye camera pun nak join gak..aku pun straight 4 paper..sok baru abih..next paper on 19 hb. ade mase senggang tu. jom kuar g photoshoot..kat tasik jitra plak. hahaha~

Muhammad Zamri said...

boleh2..aku dh usulkn cadangan ko kt toi..die pun setuju..nti aku ckp bile nk g..14 ptg ok x?..wan exm pg..lps die abis exm kite ok?

::cRuelLera La diVa:: said...

cepat aje usul aku diterima. hehehe..14 ptg ea? insyaAllah bleh. akma pun ade exam pagi tu. so take a gud rest kat tasik jitra :D

Muhammad Zamri said...

ok..semua dh setuju 14 ptg..pape nti msg aku k..